Konkurs kulinarny
Podsumowaniem projektu BOGACTWO SMAKOW WSCHODNIEGO MAZOWSZA EDYCJA 2.
Koła biorące udział w projekcie:
Przygotowały potrawy, których nauczyły się podczas warsztatów z Anna Szpura
Każde z Kół przygotowało piękne stoisko, bo jak wiemy, potrawy je się nie tylko buzią, ale i oczami 
![😉]()

Jury miało naprawdę trudne zadanie, ponieważ wszystko wyglądało i smakowało wspaniałe.
Niejedna restauracja mogłaby brać przykład z Kół jeśli chodzi o estetykę podania i starania, których dołożyły, aby tak wspaniale się zaprezentować.
Wyróżnienie otrzymało Koło Gospodyń Wiejskich Pod Lipą z Lipin, jednak każde Koło zasługiwało dziś na główną nagrodę.
Każde z Kół zostało dziś docenione, otrzymało statuetkę, dyplom oraz voucher do zakupienia sprzętu potrzebnego w Kole.
Serdecznie dziękujemy naszemu Jury w składzie:
Za podjęcie funkcji, obecność oraz wręczenie nagród w dniu dzisiejszym.
Dzięki projektowi Koła z 5 gmin poznały tradycyjne regionalne i lokalne produkty Wschodniego Mazowsza subregionu siedleckiego.
Serdecznie dziękujemy Kołu Gospodyń Wiejskich Kisielanki z Kisielan Kuc za możliwość zorganizowania konkursu u Was.
___________
Zadanie publiczne BOGACTWO SMAKÓW WSCHODNIEGO MAZOWSZA EDYCJA 2 dofinansowane ze środków budżetu Województwa Mazowieckiego
Na zdjęciach przedstawiono uczestników konkursu z 5 Kół Gospodyń Wiejskich które przygotowały stoiska z wymienionymi w poście potrawami oraz Jury oceniające poszczególne potrawy.














































































































































